Δημοφιλείς αναρτήσεις

Garcinia Cambogia Veda
You.gr

What’s Hot

Ξεκατίνιασμα Παππά - Τατσόπουλου: Φοράς παντελόνια οπαδέ των gay parade; - Υμνείς τον Χίτλερ



 Σε άγρια κόντρα με «φιλοφρονήσεις» ένθεν κι ένθεν εξελίχθηκε το αίτημα για την άρση ασυλίας του Πέτρου Τατσόπουλου σχετικά με τον χαρακτηρισμό «νταβατζήδες» που είχε αποδώσει στη Χρυσή Αυγήμετά τα γεγονότα στο Θέατρο Χυτήριο.

Ο κ. Τατσόπουλος μιλώντας στους συναδέλφους του στη Βουλή τόνισε ότι δεν ζητά την άρση της ασυλίας του γιατί «αφενός γιατί υπάρχει το αστικό δικαστήριο και αφετέρου γιατί οδηγούμαστε σε ποινικοποίηση της πολιτικής όπου ο άλλος θα σκέφτεται διπλά πριν πει κάτι».

«Υπάρχει μια προσπάθεια κοινωνικού μιθριδατισμού. Τα γεγονοτα στο “Χυτηριο” ήταν μια πράξη τρόμου εκ μέρους των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που παρατάχθηκαν σαν νταβατζήδες. Γι’ αυτή τη λέξη με εγκαλεί η ΧΑ» πρόσθεσε ο κ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος στη συνέχεια διάβασε ένα απόσπασμα από κείμενο του κ. Παππά σε παλαιότερο τεύχος της Χρυσής Αυγής στην επέτειο της αυτοκτονίας του Χίτλερ: «Σαν σήμερα ο Φύρερ, αυτός ο οραματιστής, και η Εύα Μπράουν αυτοκτόνησαν. Εμείς, οι Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές, μετά από τόσα χρόνια αποτίουμε φόρο τιμής και στεκόμαστε προσοχή. Στις καρδιές μας φουντώνει η πίστη, ο αγών συνεχίζεται».

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής παίρνοντας το λόγο, ευχαρίστησε (!) τον κ. Τατσόπουλο που του θύμισε το κείμενό του και ευθέως παραδέχθηκε τους ύμνους για τον Χίτλερ: «Ευχαριστούμε τον Τατσόπουλο που μας διάβασε γραπτά της νιότης μας. Τι να κάνουμε; Ο εθνικισμός είναι η νιότη του κόσμου και το μέλλον του».

Συνεχίζοντας, τόνισε ζήτησε να εγκληθεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για εξύβριση του Γέρου του Μωριά Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και υποστήριξε ότι «γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος».

«Ο Τατσόπουλος με την “συριζαΐικη” λογική του απέδειξε ποια είναι η Αριστερά των gay parade, χωρίς ανδρισμό. Θα έπρεπε, αν φοράγατε παντελόνια θα λέγατε “ναι, να αρθεί η ασυλία μου”» κατέληξε ο κ. Παππάς.

Η άρση ασυλίας του κ. Τατσόπουλου απορρίφθηκε ύστερα από ονομαστική ψηφοφορία.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου