Δημοφιλείς αναρτήσεις

Garcinia Cambogia Veda
You.gr

What’s Hot

XAMOΣ στα Γρεβενά με τις Πανελλαδικές! 15 μαθητές στο νοσοκομείο.




Με το στόμα ανοιχτό έμειναν σήμερα οι επιτηρητές σε εξεταστικό κέντρο των Γρεβενών, καθώς, 15 υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων από...
τους 165 του συγκεκριμένου κέντρου, κατέλεηξαν στο νοσοκομείο, λέγοντας ότι έχουν συμπτώματα "κρίσης πανικού".

Σύμφωνα με το star-fm, οι 15 μαθητές έμειναν για λίγη ώρα στο νοσοκομείο, ηρέμησαν και στη συνέχεια αναχώρησαν για τα σπίτια τους. «Το Νοσοκομείο Γρεβενών δεν διαθέτει ψυχίατρο αλλά και ούτε μπορούμε να αρνηθούμε τα συμπτώματα που ανέφεραν στο Ιατρικό προσωπικό οι μαθητές. Σύμφωνα με τις οδηγίες, είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε κατά προτεραιότητα τέτοια περιστατικά. Για τους 15 μαθητές που προσήλθαν στο Νοσοκομείο μας, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Παθολόγος Ιατρός κ. Νίκος Μασμανίδης τους εξέτασε και διαπίστωσε ότι είχαν συμπτώματα ''κρίσης πανικού''» σημείωνει ο διοικητής του νοσοκομείου Κυριάκος Σημαδόπουλος.

Από την άλλη, ο Θωμάς Λιάμπας, Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού  Γρεβενών, ανέφερε στον ίδιο σταθμό, ότι οι μαθητές που δεν έγραψαν κανονικά με τους υπολοίπους και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο «θα διαγωνιστούν από τις 8 μέχρι τις 15 Ιουνίου, αυτή φορά σε εξεταστικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχουν να αντιμετωπίσουν την ίδια δυσκολία αφού τα θέματα θα είναι Πανελλαδικά. Εάν κάποιος είναι σωστά προετοιμασμένος δεν θα πρέπει να τον πιάνει κρίση πανικού».

Τα ίδια συνέβησαν και στις εξετάσεις της Τετάρτης, όπου είχαν νοσηλευτεί ξανά στο Νοσοκομείο Γρεβενών με τα ίδια συμπτώματα 6 μαθητές.
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου