Δημοφιλείς αναρτήσεις

Garcinia Cambogia Veda
You.gr

What’s Hot

Χορηγούμενη«Το έργο του "μνημονιακού" Νίκου Σαράντη στο Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού. "Πολιτικό Άρθρο"»

Χορηγούμενη«Το έργο του "μνημονιακού" Νίκου Σαράντη στο Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού. "Πολιτικό Άρθρο"»

Πολιτικό άρθρο του υπ. Δημ. Συμβ. Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Ακριτίδη Ιωάννη. 

Ο νυν Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Νίκος Σαράντης, στην χθεσινή συγκέντρωση των υποψηφίων του συνδυασμού έδωσε το στίγμα της νέας θητείας ζητώντας από όλους τους υποψήφιους να ανασκουμπώσουν τα μανίκια και να επικεντρωθούν στην αποστολή τους, για έναν Δήμο που θα αποτελεί παράδειγμα μίμησης όλων, από κάθε πλευρά. 

Αναφέρθηκε στο "fair play" το οποίο θα πρέπει να διακατέχει τους υποψηφίους του συνδυασμού απέναντι στους υπολοίπους υποψηφίους, καθώς επίσης και στο γεγονός ότι τα έργα των προηγούμενων θητειών θα αποτελέσουν την καλύτερη απάντηση στη στείρα αντιπολιτευτική πρακτική που θέλει να εμφανίζει τον Νίκο Σαράντη ως "μνημονιακό" Δήμαρχο.

 Ως απάντηση στις ατεκμηρίωτες κατηγορίες, πραγματοποιήθηκε αφενός μία σύντομη αναφορά στο έργο που επιτελέστηκε κατά το παρελθόν μέχρι και το πρόωρο τέλος της τρέχουσας τετραετίας - ας μην ξεχνούμε ότι οι εκλογές ήταν κανονικά να γίνουν τον Οκτώβριο - και αφετέρου στα σημαντικά αποτελέσματα των δικών του παρεμβάσεων, φυσικά πάντα με τη στήριξη των μελών του συνδυασμού και των Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής παράταξης. 

Παρεμβάσεις που οδήγησαν στη δικαίωση των σχολικών φυλάκων του Δήμου μας και στην επιστροφή τους στις σχολικές μονάδες που είχαν μείνει έρμαια στις ορέξεις του κάθε επιτήδειου. Παρεμβάσεις που οδήγησαν στην απόφαση της κεντρικής εξουσίας να διατηρήσει και να συνεχίσει η λειτουργία του ΕΟΠΠΥ Αγίων Αναργύρων (παλαιό Ι.Κ.Α. στην Μπίμπιζα) το οποίο αποτελούσε ένα από τα παραρτήματα που ήταν προγραμματισμένα να πάψει η λειτουργία τους. 

Ας σημειωθεί ότι ο ΕΟΠΠΥ Αγίων Αναργύρων θα συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του και μάλιστα σε 24ωρη βάση, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες υγείας στους πολίτες του Δήμου μας! Αυτά και άλλα πολλά..."μνημονιακά έργα", όπως ο μεγάλος ποδηλατόδρομος - πεζόδρομος που ξεκινά από τα Μυκονιάτικα και καταλήγει στην Ανάκασα δίνοντας ανάσες ζωής στους κατοίκους του Δήμου, τα έργα Αθλητικής υποδομής στο Καματερό και άλλα πολλά που έγιναν μέσα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης, αποδεικνύουν περίτρανα πως αυτός ο συνδυασμός, με το Νίκο Σαράντη μπροστάρη στις εξελίξεις, διαθέτει και την όρεξη αλλά και τα "κότσια" να αφήσει πίσω τα παχιά και ανούσια λόγια και να προχωρήσει μπροστά, στα έργα ανάπτυξης και υποδομής προφυλάσσοντας ως "κόρη οφθαλμού" την συνοχή του κοινωνικού ιστού στο Δήμο μας, δίνοντας προτεραιότητα στον άνθρωπο, στο παιδί, στον ηλικιωμένο, στον πολίτη με ειδικές ικανότητες και στην οικογένεια! 

Τα προαναφερόμενα αποτελούν το λόγο που ο συνδυασμός του Νίκου Σαράντη, "Μαζί Άγιοι Ανάργυροι - Καματερό. Πόλη αλληλεγγύης και δημιουργίας" θα αποτελέσει και τον μεγάλο νικητή των επερχόμενων δημοτικών εκλογών και μάλιστα από την ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου