Δημοφιλείς αναρτήσεις

Garcinia Cambogia Veda
You.gr

What’s Hot

Χωρίς Ρονάλντο και Μπέιλ υποδέχεται η Ρεάλ τη Μπάγερν

Χωρίς τα δύο μεγαλύτερα και ακριβότερα αστέρια της ενδέχεται να παραταχθεί η Ρεάλ στο Μπερναμπέου το βράδυ της Τετάρτης στον πρώτο ημιτελικό του Champions League.
Κι ενώ όλοι αγωνιούσαν για αν ο καλύτερος παίκτης του κόσμου Κριστιάνο Ρονάλντο θα ξεπερνούσε το πρόβλημά του για να δώσει το παρόν στην τιτανομαχία, ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με τον ποδοσφαιριστή των 100 εκατομμυρίων ευρώ Γκάρεθ Μπέιλ.
Ο Ουαλός άσος ταλαιπωρείται από ίωση και οι υπεύθυνοι της ομάδας τον έστειλαν σπίτι του για να μην κολλήσουν και άλλοι.
Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ η συμμετοχή και των δύο παικτών είναι μάλλον απίθανη, αλλά όλα θα κριθούν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.
Η προϊστορία
Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 20 φορές κατά το παρελθόν με την Μπάγερν να έχει 11 νίκες έναντι 2 της Ρεάλ. Παράλληλα στις πέντε συναντήσεις τους στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης οι Βαυαροί μετρούν τέσσερις προκρίσεις (1976, 1987, 2001 και 2012) και μόλις έναν οι Μαδριλένοι (2000).
Η «βασίλισσα» μετρά 20 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες ως γηπεδούχος απέναντι σε γερμανικές ομάδες, ενώ σε διπλές αναμετρήσεις έχει 13 προκρίσεις και 8 αποκλεισμούς.
Οι πρωταθλητές Γερμανίας έχουν 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 10 ήττες σε ισπανικό έδαφος, ενώ σε διπλά ματς έχουν 9 προκρίσεις και 6 αποκλεισμούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου