Δημοφιλείς αναρτήσεις

Garcinia Cambogia Veda
You.gr

What’s Hot

Σφάζονται στο Πρωινό – Λιάγκας: Είσαι βλαχάρα, ανορεκτική και ρατσίστρια [βίντεο]

Χαμός έγινε μετά την επιστροφή τους από το Πάσχα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όταν ο Γιώργος Λιάγκας τα «πήρε» στο κρανίο και σαν μαινόμενος ταύρος ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής ανταλλάσσοντας άσχημους χαρακτηρισμούς με την συμπαρουσιάστριά του στο πάνελ Σάσα Σταμάτη.
Αφορμή, σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το protothema.gr, στάθηκε το ρούχο που επέλεξε να φορέσει ο παρουσιαστής στο πασχαλιάτικο Liveshow του τηλεοπτικού ριάλιτι «The Voice». Η Σάσα Σταμάτη που του τα φύλαγε από την Κυριακή, τον χαρακτήρισε «πιγκουίνο» εξαιτίας του ασπρόμαυρου κουστουμιού που επέλεξε να φορέσει. Τότε ο Γιώργος Λιάγκας μην μπορώντας να αντέξει τις προσβολές -και αφού θέλησε να δικαιολογήσει την ενδυματολογική του επιλογή με μια φωτογραφία του Μάθιου ΜακΚόναχι που φορούσε παρόμοιο κοστούμι στα Όσκαρ- ξέσπασε χαρακτηρίζοντας με τη σειρά του την ψιλόλιγνη ξανθιά παρουσιάστρια «βλάχα».
«Είσαι βλάχα! Βλάχα στη σκέψη! Ένας χοντρός δεν μπορεί να ντυθεί ωραία; Τι ρατσισμός είναι αυτός; Για να είστε ικανοποιημένοι και να μη βγάλετε τη χολή σας; Τι θέλετε να φορέσω; Ρατσιστές, ε, ρατσιστές; Μη δούνε έναν άνθρωπο να ντυθεί ωραία!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Δε θέλω να χάσω κιλά και δεν είμαι και τόσο χοντρός. Άντε ρε ανορεκτική πήγαινε σε ένα νοσοκομείο! Δεν έχει καλό μεταβολισμό, είναι ανορεκτική! Στα όρια είναι! Είμαι έξαλλος γιατί δεν μπορώ τους ρατσιστές!». Για να κλείσει με χιούμορ και να λήξει το θέμα: «Θα φορέσω ροζ στο επόμενο Live».

www.staparaskinia.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου