Δημοφιλείς αναρτήσεις

Garcinia Cambogia Veda
You.gr

What’s Hot

Κρήτη: Μήνυση στον Θεόδωρο Πάγκαλο για προσβολή της μνήμης νεκρών

Κρήτη: Μήνυση στον Θεόδωρο Πάγκαλο για προσβολή της μνήμης νεκρών 



Το θέμα έφτασε μέχρι την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου που καλείται να διερευνήσει αν έχει τελεστεί το αδίκημα της προσβολής της μνήμης νεκρών από τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης...

Μηνυτήρια αναφορά για τις δηλώσεις του κ.Πάγκαλου περί "ανακατάληψης της Κρήτης και αφοπλισμού όλων των κατοίκων της", κατέθεσε χθες (28-04-2014) ένας...
κρητικός μηχανικός και ζητά να διερευνηθεί αν έχει τελεστεί το αδίκημα της προσβολής της μνήμης νεκρών ( άρθρο 365 του Ποινικού Κώδικα- Έγκλημα κατά της Τιμής ) , για τους αμέτρητους Κρητικούς που σφαγιάστηκαν πριν και κατά την διάρκεια της επανάστασης του 1821.

Σχόλιο Ε.Φ.
Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους μηνύσεις, που δεν αναδεικνύουν συνολικά την προσβλητική, βρώμικη έως και ύποπτη στάση αυτού του απίστευτου τύπου, συμβάλουν ώστε να πέφτει "στα μαλακά" το πράσινο θρασύμι, το οποίο δεν έχει προσβάλει μόνο τη μνήμη των κρητικών νεκρών, δεν έχει προσβάλει τη μνήμη γενικώς των νεκρών ηρώων του τόπου μας, αλλά μέσα από τη βρωμερή του διαχείριση, έχουν περάσει κρίσιμες εθνικές υποθέσεις, και μόνο περήφανοι δε μπορούν να αισθάνονται οι Έλληνες από τους δικούς του χειρισμούς.

Προφανώς θεωρούμε πως αν η Ελληνική δικαιοσύνη λειτουργούσε τηρώντας τα αυτονόητα, θα είχε θα κινηθεί αυτεπάγγελτα εναντίον αυτού του τύπου εδώ και πάνω από μια δεκαετία.

Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να υποβάλονται μηνύσεις με εκπτώσεις, μέσα από τις οποίες άνθρωποι σαν τον Πάγκαλο, μέσα από τις διαδικασίες αυτής της δικαιοσύνης, εξασφαλίζουν ατιμωρησία και νομική "λεύκανση" στο αμαρτωλό τους παρελθόν.

Και φυσικά να θυμίσουμε ότι ΚΑΙ αυτός ο άνθρωπος υπήρξε στέλεχος και υπουργός του ΠΑΣΟΚ. Τυχαίο;
 ellinikoforoum.blogspot.gr
πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου