Δημοφιλείς αναρτήσεις

Garcinia Cambogia Veda
You.gr

What’s Hot

ΣΟΚ: Αυτή είναι η 23χρoνη φοιτήτρια πoυ βρέθηκε απαγχονισμένη στο σπίτι τoυ φίλου της - ΦΩΤΟ

ΣΟΚ: Αυτή είναι η 23χρoνη φοιτήτρια πoυ βρέθηκε απαγχονισμένη στο σπίτι τoυ φίλου της - ΦΩΤΟ 

Αυτά τα γλυκά ματάκια έσβησαν σήμερα το πρωί...
Απαγχονισμένη στην περιοχή του Αθλητικού Κέντρου στο Καρακόνερο της Ρόδου, βρέθηκε σήμερα στις 7 το πρωί μια 23χρονη φοιτήτρια, η οποία σπούδαζε στην Κρήτη και διέμενε στην Αθήνα...


Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η νεαρή κοπέλα, αναζητούνταν από τους συγγενείς της από το απόγευμα της Δευτέρας, όπου είχε την τελευταία επικοινωνία με τη μητέρα της.
Η 23χρονη φοιτήτρια, είχε έρθει στο νησί τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και διέμενε με τον φίλο της, επίσης φοιτητή, στην περιοχή του Κάτω Ροδινιού.
Σύμφωνα με την μαρτυρία του 25χρονου, η Μαρία είχε φύγει ξημερώματα Τρίτης από το σπίτι του, την ώρα που αυτός κοιμόταν.
Με βάση πληροφορίες του Top Fm η νεαρή έφυγε από το σπίτι του συντρόφου της, επίσης φοιτητή, χωρίς να πάρει κανένα από το προσωπικά της αντικείμενα.
Η μητέρα της 23χρονης Μαρίας – Κριστίν Τ. έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στο νησί μας όπου αμέσως κατήγγειλε την εξαφάνιση της κόρης στις αρχές.
Η Μαρία σπούδαζε στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ επίσης ο 25χρονος φίλος της είναι φοιτητής στο νησί μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Top Fm η μητέρα της Μαρίας πέραν από τις αφίσες που είχε τοποθετήσει σε κεντρικά σημεία της πόλης είχε έρθει σε επικοινωνία και με την εκπομπή ης Αγγελικής Νικολούλη «Φως Στο Τούνελ».
Την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα της Ρόδου.
Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο cretalive.gr και σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα είναι η άτυχη 23χρονη:
gkourou

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου