Δημοφιλείς αναρτήσεις

What’s Hot

Το πρώτο βίντεο με τον κροκόδειλο στο Ρέθυμνο

Το πρώτο βίντεο με τον κροκόδειλο στο Ρέθυμνο


Ενδιαφέρον, αλλά και φόβος συνθέτουν τα συναισθήματα των κατοίκων του Ρεθύμνου στην είδηση ότι ένας κροκόδειλος ζει στο Φράγμα Ποταμών του Ρεθύμνου. Το θέμα είναι ότι ακόμα και οι αρμόδιοι δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν την κατάσταση, καθώς βρίσκονται μπροστά σε ένα πρωτόγνωρο περιστατικό ολότελα ξένο με την ελληνική πραγματικότητα.
 Το flashnews επικοινώνησε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Α.Κ Λευτέρη Κοπάση ο οποίος περιέγραψε το πως έχουν τα πράγματα: «Η αρμοδιότητα είναι της Πολιτικής Προστασίας και ειδικοί επί του θέματος είναι οι άνθρωποι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, εμείς εμπλεκόμαστε απλά επειδή το ερπετό βρέθηκε σε περιοχή ευθύνης του Ο.Α.Κ.
 Είμαστε σε διαρκή επαφή με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε και όπου μας ζητηθεί». Mέσα στην ημέρα, αναμένεται ανακοίνωση από πλευράς Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Πολιτικής Προστασίας από το Ηράκλειο. Στο παρακάτω βίντεο του flashnews φαίνονται καθαρά οι... εξορμήσεις του κροκόδειλου στο Φράγμα Ποταμών.


ΠΗΓΗ