Δημοφιλείς αναρτήσεις

What’s Hot

Τα πρώτα λαμογια μπαίνουν φυλακή , οι σάλπιγγες ήχησαν

Στη φυλακή ο πρώην υπουργός Κύπρου Ντίνος Μιχαηλίδης

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων καταδίκασε όλους τους κατηγορούμενους. Στον πρωην υπουργό Κύπρου Ντ. Μιχαηλίδη και στο γιο του, Μιχάλη, επέβαλε κάθειρξη 15 ετών

Ποινή κάθειρξης 15 ετών επέβαλε του Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον πρώην υπουργό Κύπρου Ντίνο Μιχαηλίδη και στο γιο του Μιχάλη Μιχαηλίδη για την υπόθεση του μαύρου χρήματος στην προμήθεια του συστήματος Τor M1.

Παράλληλα το δικαστήριο καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη και 12 έτη τον Αναστάσιο Σοφό, σε 12 έτη κάθειρξη στη Μαρία Σοφού και ισόβια κάθειρξη και 17 έτη στον Σύρο επιχειρηματία και καταζητούμενο Φουαντ Αλ Ζαγιάντ.

Αμέσως μετά την ετυμηγορία ο Ιω. Ματζουράνης συνήγορος του πρώην υπουργού δήλωσε: "Τρεις Ελληνίδες δικαστές αποφάσισαν σε πρώτο βαθμό και με βάση τα συκοφαντικά ψεύδη ενός ήδη καταδικασθέντος και ενός πρώην φυγόδικου και νυν φυγόποινου. Τα λάθη είναι ανθρώπινα. Humanum errare. Γι' αυτό και τις εσφαλμένες δικαστικες αποφάσεις διορθώνουν άλλα ανώτερα δικαστήρια. Στο δευτεροβάθμιο θα αποφευχθούν πλάνες και σφάλματα, θα αποδειχθεί η αλήθεια".

Πηγή

Αν σας άρεσε κάντε like ΕΔΩ