Δημοφιλείς αναρτήσεις

Garcinia Cambogia Veda
You.gr

What’s Hot

Επίθεση με ρουκέτα λίγο μέτρα πιο μακριά από από την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας-Ένας νεκρός



Επίθεση με ρουκέτα έγινε το βράδυ της Τρίτης στη Λευκωσία λίγα μόνο μέτρα μακριά από την Αστυνομική Διεύθυνση της κυπριακής πρωτυεύουσας. Σύμφωνα με το protothema.gr αναφέρθηκε, ότι υπήρχε τουλάχιστον ένας τραυματίας που εκτελούσε χρέη σκοπού στο σπίτι, το οποίο ανήκει σε άτομο που έχει απασχολήσει την αστυνομία για εμπλοκή σε εγκληματικές ενέργειες. Ωστόσο, λίγο μετά τις 21.00 ο νεαρός που είχε τραυματιστεί εξέπνευσε στο νοσοκομείο Λευκωσίας.

Οι δράστες της μαφιόζικης επίθεσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι δύο και επέβαιναν σε όχημα Seat Ibiza χρώματος άσπρου. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τη ρουκέτα έπεσαν και πυροβολισμοί με αυτόματα όπλα.

Στόχος ήταν ο Αλέξης Μαυρομιχάλης, γνωστός ως «Αλεξούι», ο οποίος απασχολεί για χρόνια την αστυνομία. Αυτή την ώρα διεξάγεται επιχείρηση για εντοπισμό του αυτοκινήτου των δραστών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ομάδων του υποκόσμου που ελέγχουν την παροχή προστασίας και τον ηλεκτρονικό τζόγο.






Πηγή

Αν σας άρεσε κάντε like ΕΔΩ





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου