Δημοφιλείς αναρτήσεις

Garcinia Cambogia Veda
You.gr

What’s Hot

Καμμένος σε βουλευτές: Ελάτε μαζί σε αυτή την εθνική προσπάθεια

Συγκινημένος στο βήμα της Βουλής ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.

«Σταθήκαμε όρθιοι χάρη στον ελληνικό λαό. Από αυτό εδώ το βήμα αυτό που λέγαμε ήταν να ενώσουμε τους έλληνες. Να ενωθούμε άνθρωποι από όλους του χώρους, έλληνες και ελληνίδες που διοικούντο από μία τρόικα μέχρι προχθές. Ο ελληνικός λαός απέδειξε ότι οι έλληνες ενωθήκαμε», σημείωσε, εμφανώς συγκινημένος από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Υπάρχει εθνική ενότητα: Βγαίνουν οι δημοσκοπήσεις και λένε ότι το 90% συμφωνεί με τις γερμανικές αποζημιώσεις, 80% συμφωνεί με τους χειρισμούς της κυβέρνησης, είναι μαζί μας το έθνος, οι ελληνίδες και οι έλληνες ποιου υπήρξαν θύματα της κρίσης. Υπάρχει ελπίδα, υπάρχει φως γιατί κάποιοι μιλούν όρθιοι, διαπραγματεύονται», σημείωσε στο πλαίσιο της τριήμερης συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Συνέχισε λέγοντας πως «γι’ αυτό ελληνικός λαός είναι μαζί με αυτή την κυβέρνηση, κατέβηκαν στο Σύνταγμα αυθόρμητα πολίτες. Η Ελλάδα θα νικήσει, θα καταφέρει να νικήσει».

Στο σημείο αυτό κάλεσε τους υπόλοιπους βουλευτές να «μην είστε μεμψίμοιροι, ελάτε μαζί σε αυτή την εθνική προσπάθεια. Το πιστεύατε κι εσείς κάποτε πριν γονατίσετε».

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίσης επίθεση σε βάρος του Σταύρου Θεοδωράκη, με αφορμή την ομιλία του νωρίτερα. Κάνοντας λόγο για ανυπόστατες κατηγορίες, του απηύθυνε τις εξής ερωτήσεις: «Ποιοι τα παίρναν στην ΕΡΤ τόσα χρόνια; Πόσα έπαιρνε ο ίδιος για τις παραγωγές στην ΕΡΤ;». Τέλος τον κάλεσε να ζητήσει συγνώμη από αυτό το βήμα και «ας έρθει να συμπαραταχτεί μαζί μας».






Πηγή

Αν σας άρεσε κάντε like ΕΔΩ







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου