Δημοφιλείς αναρτήσεις

Garcinia Cambogia Veda
You.gr

What’s Hot

Έρχεται το καλοκαίρι τρίτο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα με νέα μέτρα



Ένα τρίτο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα αποτελεί μία “πιθανότητα”, αναφέρει το πρακτορείο MNI News, επικαλούμενο κορυφαίο αξιωματούχο της Ευρωζώνης, ο οποίος μάλιστα αποκαλύπτει ότι ήδη πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 υπήρχαν σχετικές συζητήσεις.

“Είχαμε συζητήσεις κεκλεισμένων των θυρών, μεταξύ των δανειστών, από τον Σεπτέμβριο του 2014, ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να χρειαστεί ένα τρίτο δάνειο”, δηλώνει ο εν λόγω αξιωματούχος.

Όσο για το ύψος του νέου πακέτου, αυτό θα μπορούσε να φτάσει ή και να ξεπεράσει τα 30 δισ. ευρώ για χρονικό διάστημα δύο ετών, προκειμένου να καλυφθεί το διαφαινόμενο χρηματοδοτικό κενό.

Πάντως, ο ίδιος αξιωματούχος απορρίπτει το ενδεχόμενο να υπάρξουν συζητήσεις για απομείωση του χρέους για τους επόμενους τέσσερις μήνες, όσο διαρκεί δηλαδή η παράταση που ζήτησε η ελληνική κυβέρνηση, ενώ διαμηνύει πως η συμφωνία του Eurogroup είναι απλώς ένα προσχέδιο που μπορεί να αλλάξει, σημειώνοντας πως πολλοί στο Eurogroup δεν έχουν πειστεί από τις ελληνικές δεσμεύσεις.

Εκτιμά μάλιστα πως η κυβέρνηση θα πρέπει να είναι έτοιμη να εφαρμόσει περισσότερα δημοσιονομικά μέτρα.



Πηγή

Αν σας άρεσε κάντε like ΕΔΩ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου