Δημοφιλείς αναρτήσεις

Garcinia Cambogia Veda
You.gr

What’s Hot

Αναδείχθηκαν οι νέοι πρόεδροι των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών



Πραγματοποιήθηκαν απόψε οι μυστικές ψηφοφορίες στη Βουλή

Με μυστικές ψηφοφορίες κατά τον Κανονισμό της Βουλής, εξελέγησαν απόψε οι πρόεδροι, αντιπρόεδροι και γραμματείς των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών.

Για την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, πρόεδρος εξελέγη ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς με 31 θετικές ψήφους έναντι 12 λευκών, αντιπρόεδρος η Μαρία Κανελλοπούλου και γραμματέας ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης με τον ίδιο συσχετισμό ψήφων.

Για την Επιτροπή Εθνικής 'Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, πρόεδρος εξελέγη ο Γιώργος Βαρεμένος, αντιπρόεδρος ο Χρήστος Καραγιαννίδης και γραμματέας η Σία Αναγνωστοπούλου - όλοι με 28 θετικές ψήφους, 15 λευκές και μία άκυρη.

Για την Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, πρόεδρος εξελέγη ο Στέφανος Σαμοΐλης με 35 θετικές ψήφους έναντι 9 λευκών, αντιπρόεδρος ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος (32-12) και γραμματέας η Ειρήνη Κασιμάτη (35-9).

Για την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, πρόεδρος εξελέγη ο Γιάννης Ζερδελής με ψήφους 29 θετικές και 11 λευκές, αντιπρόεδρος ο Νίκος Μανιός (31-9) και γραμματέας η Μερώπη Τζούφη (33-7).

Για την Επιτροπή Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, πρόεδρος εξελέγη ο Μιχάλης Κριτσωτάκης με 29 θετικές ψήφους και 13 λευκές, αντιπρόεδρος ο Νίκος Μαυραγάνης (27-15) και γραμματέας η Παναγιώτα Αμανατίδη-Κοζομπόλη (30-12).

Τέλος, για την Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, πρόεδρος εξελέγη η Ευαγγελία Αμανατίδου-Πασχαλίδου με 34 θετικές ψήφους έναντι 8 λευκών, αντιπρόεδρος η Χαρά Καφαντάρη (31-11) και γραμματέας ο Κωνσταντίνος Δαμαβολίτης (32-10).




Πηγή

Αν σας άρεσε κάντε like ΕΔΩ





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου