Δημοφιλείς αναρτήσεις

What’s Hot

"Εκβιάζουμε την Ελλάδα με τη ρευστότητα για να συμφωνήσει στην αξιολόγηση"Μοχλός ισχυρής πίεσης στα χέρια των... εταίρων της Ευρωζώνης, προς την Ελλάδα φαίνεται πως είναι το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει η χώρα. Όπως δήλωσε πηγή της Ευρωζώνης προς το πρακτορείο Reuters, "η συμπίεση της ρευστότητας χρησιμοποιείται για να πιεστούν οι Έλληνες να ξεκινήσουν γρήγορα συζητήσεις σχετικά με την αξιολόγηση και μάλιστα για να τελειώσουν αυτές όσο πιο γρήγορα γίνεται - ακόμη και πριν το τέλος Απριλίου".

Ο αξιωματούχος που δεν κατονομάζεται, εκτίμησε πως η χρηματοδοτική ασφυξία θα εξαναγκάσει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση του να συμφωνήσουν μεταρρυθμίσεις ακόμη και πριν την τελική διορία που έχουν θέσει οι πιστωτές.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, όλες οι άλλες εναλλακτικές που έχει η Ελλάδα "έχουν όλες προβλήματα". Ενώ αναφέρει ως "μοναδική πηγή" γρήγορης άντλησης ρευστού "για την κυβέρνηση Τσίπρα" την έκδοση κρατικών ομολόγων, ωστόσο και σε αυτό, οι πιστωτές έχουν θέσει "ταβάνι" 15 δισ. ευρώ, ένα ποσό που ήδη έχει εξαντληθεί.Πηγή

Αν σας άρεσε κάντε like ΕΔΩ
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου