Δημοφιλείς αναρτήσεις

Garcinia Cambogia Veda
You.gr

What’s Hot

Ανοίγουν τις ΦΥΛΑΚΕΣ για τους πολιτικούς! Έρχονται εξεταστικές για μνημόνιο, το μαύρο στην ΕΡΤ, τη λίστα Λαγκάρντ και τα υποβρύχια!

Έρχονται οι πρώτες εξεταστικές για το πως μπήκαμε στο μνημόνιο, το μαύρο στην ΕΡΤ, τη λίστα Λαγκάρντ και τα υποβρύχια.


Ειδικά δικαστήρια ετοιμάζει άμεσα το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα, για πρωθυπουργούς και µια σειρά υπουργών, που αιχμαλώτισαν τη χώρα στα μνημόνια, παρέδωσαν άνευ όρων την εθνική της κυριαρχία στα ξένα και ντόπια συµφέροντα, «τσάκισαν» τις ελληνικές οικογένειες και ξεπούλησαν την κρατική περιουσία σε φίλους και «κολλητούς».

Σύμφωνα µε πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες ετοιμάζονται να μεταφερθούν από την Κουμουνδούρου στη Βουλή όλοι οι «καυτοί» φάκελοι µε τους υπόγειους χειρισμούς των μνημονικών κυβερνήσεων.

Επιθυμία της νέας κυβέρνησης είναι να βάλει στο µμικροσκόπιο όλες τις μείζονες υποθέσεις των τελευταίων τεσσάρων ετών, που χρήζουν περαιτέρω έρευνας και να ικανοποιήσει µε τον τρόπο αυτό το κοινό περί δικαίου αίσθημα των πολιτών.

Θεωρεί πως µε την αποκατάσταση της δικαιοσύνης και την άμεση λήψη μέτρων, που στοχεύουν στην ανακούφιση φτωχών και μεσαίων κοινωνικών στρωμάτων, θα καταφέρει να αποκαταστήσει την σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτών και αιρετών.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου