Δημοφιλείς αναρτήσεις

Garcinia Cambogia Veda
You.gr

What’s Hot

Και η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της ΝΔ υπέρ της κυβέρνησης!


Ακόμα και η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της ΝΔ βλέπουν θετικά τις προγραμματικές δηλώσεις


Συντριπτικά υπέρ των μέχρι στιγμής χειρισμών της κυβέρνησης, στις δύο πρώτες εβδομάδες της στην εξουσία, τάσσονται οι Έλληνες πολίτες, ανεξαρτήτως του κόμματος που υποστηρίζουν, σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Mega.

Ενδεικτικό είναι ότι το 79,2% των ερωτηθέντων εκφράζει θετική άποψη για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, έναντι 17,9% που εκφράζει αρνητική γνώμη, ενώ ακόμα και μεταξύ των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας θετική ή μάλλον θετική γνώμη εκφράζει το 59,9%.

Εξάλλου, το 78,4% των ερωτηθέντων αποτιμούν θετικά τη μέχρι τώρα παρουσία του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης, έναντι 16% που έχει αρνητική άποψη, ενώ οι πολίτες ζητούν με το συντριπτικό ποσοστό 91% από τα κόμματα της αντιπολίτευσης να συμβάλουν στη διαπραγματευτική προσπάθεια της κυβέρνησης, έναντι ενός 7,5% που διαφωνεί με τη θέση αυτή.

Επιπλέον, το 85,5% των πολιτών θεωρεί πως οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης είναι συνεπείς ως προς τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πάνω από εννέα στους δέκα (90,3%) συμφωνούν με την προώθηση των ελληνικών διεκδικήσεων έναντι της Γερμανίας για το κατοχικό δάνειο.

Τέλος, το 73,6% των πολιτών “βλέπουν” εν τέλει στμβιβασμό με τους εταίρους στις διαπραγματεύσεις, έναντι 16,2% που προβλέπει οριστική ρήξη. Ωστόσο, έξι στους δέκα Έλληνες πιστεύουν πως ο κίνδυνος αποχώρησης της Ελλάδας από το ευρώ δεν έχει παρέλθει, ενώ το 76% των ερωτηθέντων συμφωνεί με το δόγμα “ευρώ πάση θυσία”.

Πηγή

Αν σας άρεσε κάντε like ΕΔΩ





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου