Δημοφιλείς αναρτήσεις

Garcinia Cambogia Veda
You.gr

What’s Hot

Οι Γερμανίδες "ψηφίζουν" τον... γοητευτικό Βαρουφάκη!

Σε μεγάλο… καρδιοκατακτητή αναδεικνύεται ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης που «καίει» καρδιές, ειδικά στη Γερμανία.


Μπορεί οι εκκλήσεις του περί επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους της χώρας του μπορεί να πέφτουν στο κενό, αλλά η γοητεία του και η αρρενωπή του εμφάνιση δεν έχουν περάσει απαρατήρητα.

Όμως, το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Γερμανίας ZDF έφθασε στο σημείο να σατιρίσει μια δική του παρουσιάστρια των ειδήσεων, η οποία συνέκρινε ενθουσιωδώς τον Έλληνα υπουργό με τον «σκληρό» του Χόλιγουντ, τον Μπρους Γουίλις, ενώ το περιοδικό Stern δημοσίευσε άρθρο όπου ανέλυε διεξοδικά την «κλασική αρρενωπότητα» του Γ. Βαρουφάκη.

«Ο Βαρουφάκης είναι αναμφίβολα ένας άνδρας άκρως χαρισματικός» είπε η παρουσιάστρια του δελτίου της ZDF Μαριέτα Σλόμκα σε ζωντανή μετάδοση.

«Βάσει της εξωτερικής του εμφάνισης, είναι κάποιος που θα μπορούσες να φανταστείς να πρωταγωνιστεί σε μία ταινία όπως το Die Hard 6 (το σίκουελ των ταινιών δράσης με πρωταγωνιστή τον Μπρους Γουίλις). Είναι ένας ενδιαφέρων χαρακτήρας» τόνισε η ίδια.

Ο οικοδεσπότης της σατιρικής εκπομπής «Heute Show» του ZDF, Όλιβερ Βέλκε, χλεύασε την «ερωτοχτυπημένη» συνάδελφό του, αλλά και ο ίδιος παραδέχθηκε: «Είναι ένας απίστευτα γοητευτικός άνδρας».

Πηγή

Αν σας άρεσε κάντε like ΕΔΩ




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου