Δημοφιλείς αναρτήσεις

What’s Hot

Τι απαντά η Ελληνικός Χρυσός στην ανάκληση δύο αδειών από τον Λαφαζάνη στις σκουριές ΧαλκιδικήςΓια τις τελευταίες εξελίξεις και την ανάκληση δύο αδειών από τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης τοποθετήθηκε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλο της Ελληνικός Χρυσός Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος ανέφερε τα ακόλουθα:

«Η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός δέχεται το τελευταίο διάστημα απρόκλητες επιθέσεις οι οποίες προκαλούν κωλύματα στην απρόσκοπτη ολοκλήρωση του επενδυτικού της σχεδίου στα Μεταλλεία Κασσάνδρας, στη Β.Α. Χαλκιδική.

Η εταιρεία δηλώνει ότι τιμά απολύτως το συμβόλαιό της με το Ελληνικό Δημόσιο που υπογράφηκε στις 12.12.2003 και κυρώθηκε με το νόμο 3220/2004 (ΦΕΚ 15/A/28.1.2004), και η βούλησή της παραμένει σταθερή στην υλοποίηση της επένδυσής της, ενώ παράλληλα επιφυλάσσεται να λάβει όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα για την κατοχύρωση των συμφερόντων της.

Αυτή την περίοδο η εταιρεία μας πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη παραγωγική επένδυση στην χώρα ύψους άνω του 1 δις Ευρώ, με 2.000 εργαζόμενους, επένδυση η οποία έχει κριθεί επανειλημμένα από το Συμβούλιο της Επικρατείας απόλυτα συμβατή με το περιβάλλον, καθόλα νόμιμη και με πολλαπλά οφέλη για το Δημόσιο συμφέρον και την Εθνική οικονομία».
Πηγή

Αν σας άρεσε κάντε like ΕΔΩ