Δημοφιλείς αναρτήσεις

Garcinia Cambogia Veda
You.gr

What’s Hot

Πάνος Καμμένος: Υπάρχει και plan B. Χρηματοδότηση από άλλη πλευρά, που μπορεί να είναι οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Κίνα ή άλλες χώρες


«Εχω πολύ καλή σχέση με τη Ρωσία. Σκέφτονται να άρουν το εμπάργκο στα ελληνικά προϊόντα και να ξαναρχίσουν τις εισαγωγές»


Στην εναλλακτική ενός plan B, αν κάτι δεν πάει καλά, αναφέρθηκε μεταξυ άλλων, ο υπουργός Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, χθες βράδυ στην "Ανατροπή" στο MEGA.

Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης είναι να υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους, εκφράζοντας μάλιστα την αισιοδοξία του ότι θα βρεθεί τελικά λύση.

Συγκεκριμένα, ερωτώμενος για το εάν η κυβέρνηση έχει plan B σε περίπτωση αδιεξόδου με τους εταίρους, ο κ. Καμμένος είπε: «Έχουμε άλλο πλάνο για να βρούμε λεφτά. Το plan Β είναι να υπάρξει χρηματοδότηση από άλλη πλευρά, που μπορεί να είναι οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Κίνα ή άλλες χώρες».

«Εχω πολύ καλή σχέση με τη Ρωσία. Συζητάμε με τους Ρώσους για το Plan B. Σκέφτονται να άρουν το εμπάργκο στα ελληνικά προϊόντα και να ξαναρχίσουν τις εισαγωγές», δήλωσε, μεταξύ άλλων, προσθέτοντας στη συνέχεια: «μας ενδιαφέρει η συνεργασία για τον αγωγό με τους Ρώσους».

Οσον αφορά το αν θα δοθεί λόγος στον ελληνικό λαό, αν δηλαδή θα ερωτηθεί σε περίπτωση σύγκρουσης με τους εταίρους, ο Πάνος Καμμένος δεν απέκλεισε το δημοψήφισμα. «Εάν συγκρουστούμε, βεβαίως και ο ελληνικός λαός θα είναι εκείνος που θα έχει τον λόγο εάν χρειαστεί, με οποιοδήποτε μέσο».

Για τα σενάρια της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε το Grexit «μια απειλή χωρίς υπόσταση... κάτι σαν τον μπαμπούλα», είπε «όχι στην Ευρώπη της γερμανικής επικυριαρχίας» και χαρακτηρίζοντας παράλληλα, πολύ σημαντική την παρέμβαση των ΗΠΑ.

Επίσης, ο υπουργός αναφερόμενος στο χρέος, τόνισε ότι δεν είναι βιώσιμο και πώς είναι ζητούμενο για την κυβέρνηση να υπάρξει «κούρεμα», ανεξαρτήτως με ποιον τρόπο θα γίνει και πώς αυτό θα ονομαστεί.

Για την συνεργασία των δύο κομμάτων στην κυβέρνηση ανέφερε, ότι οι απόψεις των δύο πλευρών συνέπιπταν στο 80% των ζητημάτων, ένα ποσοστό ικανό για να βάλουμε μπροστά αυτά που μας ενώνουν και να μπορέσει να κυβερνηθεί η χώρα. "Διαφωνώ με τον Βαρουφάκη με το 60%-70% του Μνημονίου, αλλά το να έχουμε διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι φυσιολογικό. Στις κόκκινες γραμμές δεν κάνουμε πίσω. Αυτή είναι και η συμφωνία που κάναμε με τον κ. Τσίπρα. Δεν υπογράψαμε χαρτιά, δώσαμε λόγο τιμής».



Αν σας άρεσε κάντε like ΕΔΩ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου