Δημοφιλείς αναρτήσεις

Garcinia Cambogia Veda
You.gr

What’s Hot

Γερμανίδα πολιτικός κατά της Κομισιόν: Πιέζετε την Ελλάδα αλλά δίνετε χρόνο στη Γαλλία



Εναντίον της απόφασης να δοθεί παράταση δύο χρόνων στη Γαλλία, έως ότου μειώσει το έλλειμμά της, στρέφεται το ηγετικό στέλεχος των συντηρητικών συμμάχων της Άνγκελα Μέρκελ στη Βαυαρία, η Γκέρντα Χάσσελκφελτ.

Σε μία ιδιαιτέρως καυστική έως… πύρινη επιστολή, η Χάσσελκφελτ κατηγορεί τις Βρυξέλλες πως πιέζουν την Ελλάδα αλλά δίνουν… άπλετο χρόνος τη Γαλλία.

Σημειώνεται πως την περασμένη Τετάρτη οι Βρυξέλλες ανακοίνωσαν ότι δίνουν στη Γαλλία μια νέα προθεσμία μέχρι το 2017, έτσι ώστε να μειώσει το έλλειμμά της κάτω από το 3% του ΑΕΠ της Ευρωζώνης.

Το Παρίσι έλαβε ένα μικρό πρόστιμο, αλλά και μια νέα περίοδο χάριτος αν και ήδη είχε χάσει τη δεύτερη προθεσμία της για να θέσει σε τάξη τα οικονομικά της. Η απόφαση βρήκε αντίσταση από αρκετούς επικριτές εντός της Ευρωζώνης, καθώς όπως τόνισαν βάζει σε δοκιμασία την αξιοπιστία των δημοσιονομικών κανόνων της Ένωσης.

Η Γκέρντα Χάσσελφελτ, επικεφαλής των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) απέστειλε επιστολή στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην οποία κάνει λόγο για «κακή αίσθηση» που δίνει η εν λόγω απόφαση.




Πηγή

Αν σας άρεσε κάντε like ΕΔΩ





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου