Δημοφιλείς αναρτήσεις

Garcinia Cambogia Veda
You.gr

What’s Hot

Σταθάκης: Έρχεται το πρόγραμμα για τη ρύθμιση κόκκινων δάνειων




Ηδη συντάσσεται πρόγραμμα για τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων, υποστήριξε ο Γιώργος Σταθάκης, σύμφωνα με το οποίο, τα στεγαστικά δάνεια νοικοκυριών που βρίσκονται κοντά και κάτω από το όριο της φτώχειας θα μεταφερθούν από τις τράπεζες σε δημόσιο τομέα και από εκεί και πέρα θα τα αναπροσαρμόσει στα πραγματικά εισοδηματικά δεδομένα.

Παράλληλα, ο υπουργός προανήγγειλε την άμεση υλοποίηση της κυβερνητικής επαναπροκήρυξης του διαγωνισμού για τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες, ενώ τόνισε ότι ανάλογη θα είναι και η αντιμετώπιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με κανόνες και αλλαγή του νόμου Δένδια.

Αναμενόμενη χαρακτήρισε, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, τη μη εξεύρεση λύσης στη χθεσινή συνεδρίαση της Ευρωομάδας. «Η μια πλευρά επέμεινε στη παράταση του προγράμματος και η δική μας αναζητούσε την πρόταση-γέφυρα, δεν καλύφθηκε η απόσταση χθες το βράδυ, περιμένουμε τη συνάντηση των αρχηγών σήμερα που θα έχει πιο πολιτικό χαρακτήρα πριν οδηγηθούμε σε μια λύση τη Δευτέρα».


Πηγή

Αν σας άρεσε κάντε like ΕΔΩ





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου